(بیموبایلهراسی) به حالتی گفته میشود که افراد زمانی که شارژ یا اعتبارشان تمام شده یا خارج از شبکه هستند دچار اضطراب میشوند.
آیا استفاده از گوشی به هنگام خواب میتواند منجر به نابینایی موقت کاربران شود؟ این سوالی است که خیلی از کاربران تلفنهای همراه با آن درگیر هستند اما واقعا تحقیقات در این زمینه چه میگویند؟
مجله پزشکی «نیو اینگلند» نوشت: «محققان بر این باورند که استفاده بیش از حد موبایل و تبلت میتواند منجر به نابینایی موقت در کاربران شود.
به گفته محققین استفاده از این وسایل پیشرفته ارتباطی به هنگام دراز کشیدن در رختخواب میتواند به از بین رفتن دید به صورت موقتی و تاثیر سوء روی خواب افراد منجر شود. در واقع استفاده از تلفن همراه در رختخواب و آن هم در شب باعث اختلال الگوی خواب افراد میشود. ضمن این که نگاه کردن به صفحه نمایشگر گوشی در زمان دراز کشیدن میتواند منجر به کمسو شدن دید یکی از چشمها شود.
در این گزارش آمده بعد از استفاده تلفن همراه به صورت خوابیده، چند دقیقهای زمان میبرد تا دید دو چشم به حالت طبیعی خود بازگردد و این روند در بلندمدت میتواند منجر به پدیدهای تحت عنوان «نابینایی موقت» شود.
به گفته محققان راهحل ارائه شده برای رهایی از این عارضه این است که بعد از هر ۲۰ دقیقه استفاده از گوشی همراه، کاربر به چشمان خود استراحت دهد یا به جای استفاده از تلفن هوشمند در رختخواب مشغول خواندن کتاب شود.
در حال حاضر بیش از ۲ میلیارد نفر در سراسر دنیا از گوشیهای هوشمند استفاده میکنند که میانگین زمان استفاده از آنها ۴ تا ۵ ساعت در روز است.»
یکی از برترین روشهای درمان بیش فعالی، عدم تمرکز و افزایش توان ذهن و به دست آوردن حافظهای قوی که در نهایت موجب افزایش یادگیری می شود استفاده از خدمات نوروفیدبک است.
در مرکز مشاوره و آموزش آگاهانه با استفاده از برترین خدمات و نوین ترین ابزارهابه وسیله ی آخرین متدهای علم پزشکی شما را در بالا بردن سطح عملکرد ذهن تان یاری می کنیم.
با ما تماس بگیرید
تاثر مخرب نور موبایل بر چشمها