متخصصان بر اساس مطالعات جدید خود اظهار داشتند که انجام فعالیتهای جسمانی از قبیل بالا رفتن از درخت و پیادهروی با پای برهنه حتی برای چند دقیقه در طول روز موجب میشود فرد تواناییهای ادراکی خود را تقویت کند.
به گفته متخصصان سلامت، هدف از انجام این مطالعه بررسی تاثیر فعالیتهای عمقی که شامل هوشیاری و آگاهی از وضعیت بدن به لحاظ جسمی است بر تقویت تواناییها و مهارتهای ذهنی و درکی بوده است.
«تریسی آلووی» از دانشگاه فلوریدای شمالی گفت: تقویت حافظه فعال میتواند تاثیرات مفیدی بر بخشهای مختلفی از زندگی داشته باشد و مشاهده فعالیتهای عمقی میتواند در کوتاه مدت این توانایی را افزایش دهد.
در این بررسی تعدادی فرد ۱۸ تا ۵۹ ساله حضور داشتند که حافظه فعال آنان مورد آزمایش قرار گرفت. سپس از آنان درخواست شد تا عملکرد خود را در انجام فعالیتهایی همچون بالا رفتن از درخت و راه رفتن یا خزیدن چهار دست و پا روی یک میله نشان دهند. دو ساعت پس از انجام این تست، عملکرد حافظه فعال شرکتکنندگان مجدد ارزیابی و مشخص شد ۵۰ درصد بیشتر شده است.
به گزارش خبرگزاری یونایتدپرس، متخصصان همچنین دو گروه از شرکتکنندگان دیگر که در کلاس آموزش اطلاعات جدید و یوگا شرکت داشتند، مورد بررسی قرار دادند تا مشخص شود آیا فعالیتهای بیتحرک و ساکن بر حافظه فعال تاثیر دارند که البته در هیچ یک از آنان این تاثیرگذاری مشاهده نشد.
تاثیر بالا رفتن از درخت روی تقویت حافظه
منبع: انتخاب